Luultavasti otan uudet kuvat vielä koruista, jotka tänään tänne blogiin lisään - sitten kun löydän sopivan ajan napsia kuvia ja sitten vielä vähän rajailla ja muutella kokoja. Napsin nimittäin kuvia ja ensin tietysti loppui kamaran akku, no se ei nyt ole mitään ihmeellistä. Mutta kun aloin valokuvaamaan, huomasin kuvat koneelle siirrettyäni, että kamera on jossain aivan ihme moodissa - mieheni mukaan pimeäkuvausmoodissa - no, nyt tulee sitten vähän pimeitä kuvia :)

****

Tässä jälleen koru, mikä soveltuu avainkoruksi sekä tavalliseksi kaulakoruksi.

****

Näissä kuvissa on hyvin, hyvin painavat  pitkät helmet, missä olen käyttänyt aitoa hematiittia, hopeoituja helmiä sekä muutaman lasihelmen - toisessa läpikuultavavia ja toisessa turkoosin/petroolin värisiä. Nämä kaulakorut ovat mielestäni niin upeat ja yksinkertaiset, että näitä aion tehdä enemmänkin pienillä värivariaatioilla :) Korvikset ja rannekorut kuuluvat tietysti myös pakettiin, mutta olen viime aikoina jättänyt suosiosta rannekorujen tekemisen vähemmälle sillä harvoin osuu rannekorussa käyttäjän ranteen koko ja tekemäni korun koko yhteen. Tehdään siis se vasta ranteen mittauksen jälkeen :)

****

Yksinkertainen koru, missä muutama hematiittiriipus sekä metallinen sydänlaatta tekstillä "You are always in my heart".

****

Näiden korujen lisäksi korupajalta on viimepäivinä valmistunut muutama laukkukoru sekä korviksia, joita en tänään kuvannut.