Nyt sitten tulee kunnon kuvapläjäys. Uskallanko vai enkö uskalla... no, pakko uskaltaa, elkää tyrmätkö täysin :) Tässä vaiheessa mainittakoon, että osa näistä koruista on odottamassa sitä oikeaa omaa omistajaa korulipastossani, joten jos vain joku näistä kiinnostaa, otahan yhteyttä! Hyvin mielelläni teen Sinulle korun, juuri sellaisen kuin haluat, joten voipi ottaa rohkeasti yhteyttä sähköpostiini [email protected].

*****

Tämän korusetin tein anopilleni joululahjaksi. Makeanvedenhelmiä, foliolasihelmiä, siemenhelmiä sekä hopeoituja korunosia.

*****

Kummityttöselle Moonalle joulupukin konttiin tehty korusetti. Taitaa vaan odotella edelleen perille pääsyä :) Makeanvedenhelmiä, särölasia, hopeoitua metallia sekä hopeoidut korunosat.

****

Toiselle kummitytölleni, veljentyttärelle, Sannalle tehty korusetti: kaulakoru, rannekoru + korvikset. Tämä korukasa ei nyt ole ollenkaan edustava otos tästä setistä, oikeasti on Sannan kaulassa kaunis, uskokaa minun sanoneeni :) . Helmiäislasihelmiä, rondelleja, simpukankuorihelmiä muistaakseni, metallihelmiä sekä siemenhelmiä. Paljon kaikkea, mutta samansävyisinä käyvät mainiosti yhteen.

****

Äidilleni tehty setti (kaulakoru, rannekoru + korvikset) joululahjaksi. Laavakiveä, helmiäislasihelmiä, siemenhelmiä sekä hopeoituja metalliosia mutkaputkea sekä metallilehtiä.

Rannekoru äidin setistä:

****

Värit hiukan pielessä, mutta korujen valokuvaaminen on NIIN vaikeaa, että siinä(kin) on vielä paljon harjoittelemista! Mutta siis miehen siskon tyttärelle Marille tehdyt kaulakoru + rannekoru. Makeanvedenhelmiä, rondelleja, kristallia, siemenhelmiä sekä hopeoituja metallihelmiä ja koruosat hopeoituina.

 

Tästä tulikin tällainen joululahjanäyttely, jatketaanpas kohta muilla kuvilla.